NOVICE, DOGODKI IN OBVESTILA

24. 05. 2015
Kategorija prispevka: NOVICE IN DOGODKI

OZNANILA: Pregled dogodkov v prihajajočem tednu (od 25. do 31. maja 2015)

Vsem, ki ste se odzvali povabilu in darovali letni prispevek – kartz za vzdrževanje naše župnije hvala za vas čut. Ob tej priložnosti posebej spomnim vse starše, ki imate pri verouku svoje otroke, da poravnate letni prispevek do izdaje veroučnega spričevala vašemu otroku. Kot smo vam na sestanku v začetku veroučnega leta predstavili, veliko sredstev, ki jih verniki darujejo, porabimo za vzdrževanje veroučnih učilnic in plačilo katehetov. Prav je, da tudi sami pokažete s svojim prispevkom čut do institucije, ki celo leto vzgaja in pripravlja na prejem zakramentov vaše otroke.


V petek zaključujemo v Lendavi in po vseh vaseh šmarnice. Ves mesec smo spoznavali duhovnika in božjega služabnika Danijela Halasa. Vsem voditeljem šmarnic se zahvaljujem, da ste omogočili otrokom v vaši vasi to lepo pobožnost. Vse pridne šmarničarje, njihove starše, babice in dedke pa vabim, da se prijavite na nagradni šmarnični izlet, ki bo v soboto 13. junija. Prijavite se vašim voditeljem ali v pisarni župnije. Izlet bo potekal po romarski poti Danijela Halasa.

V petek bo po večerni maši seja članov Župnijskega pastoralnega sveta. Člani so prejeli vabila.


Prihodnjo nedeljo obhajamo PRAZNIK SVETE TROJICE
Maše v Lendavi samo ob 8. uri v madžarskem jeziku. Ob 9.30 uri proščenje pri Sveti Trojici v slovenskem jeziku in ob 11. uri v madžarskem jeziku. V primeru dežja bodo maše po nedeljskem urniku v Lendavi. V nedeljo je ob 11. uri maša tudi v Gaberju.

V soboto popoldan nedeljske maše po vaseh. Ob 18. uri v Dolini, 19. uri v Petišovcih in ob 18. uri maša v Lendavi za veroučence in družine.


Za več informacij si oglejte podstran Oznanila.

18. 04. 2015
Kategorija prispevka: NOVICE IN DOGODKI

SVETOPISEMSKE URICE ZA NAJMLAJŠE 2015

svetopisemske_branje_zgodbev četrtek, 7. maj 2015, ob 15.30 uri
v četrtek, 21. maj 2015, ob 15.30 uri
v četrtek, 28. maj 2015, ob 15.30 uri

Vljudno vabljeni!

» Arhiv novic, dogodkov in obvestil