15. 10. 2018
Objavljeno v: NOVICE IN DOGODKI

OBVESTILA ZA TEKOČI TEDEN (od 15. do 21. oktobra 2018)

Vstopamo v tretji teden meseca oktobra, meseca molitve rožnega venca. Člani rož živega rožnega venca vabljeni, da se vsak dan zbirate po kapelah ali ob kakšnem bolniku na domu ter skupaj molite rožni venec. Prav tako vabljeni verniki, da pridete med tednom k molitvi rožnega venca pol ure pred večerno mašo.
Ne pozabimo, da ima molitev na človekovo življenje veliko moč. Jezus sam je rekel, tam kjer se dva ali trije povežejo zaradi mojega imena sem jaz z njimi. Povežimo se v molitvi rožnega venca, da bomo v raznovrstnih življenjskih situacijah čutili, da je Jezus zares z nami.


V sredo bo ob 8. uri maša na Pincah in ob 9.30 uri v Domu starejših.


V četrtek bo po večerni maši srečanje članov Župnijske Karitas.


V petek bo med nami duhovnik misijonar iz Etiopije, ki je trenutno v Sloveniji na kratkem oddihu. Ob 19. uri bo imel v župnijski cerkvi sveto mašo in po maši v dvorani župnije predstavitev svojega dela. Vabljeni, da ga s svojo prisotnostjo in darovi za lačne otroke s katerimi dela, podpremo.


V soboto popoldan ob 15. uri je za vse starše in njihove botre, ki bi želeli v prihodnjih mesecih krstiti otroka, priprava na krst v prostorih župnijskega doma.

V soboto popoldan imamo nedeljske maše. Ob 17. uri v Petišovcih in ob 18. uri v Lendavi maša za družine in veroučence.


Prihodnjo nedeljo obhajamo DEVETINDVAJSETO NEDELJO MED LETOM – MISIJONSKA NEDELJA.
Vaše darove, ki jih boste to nedeljo namenili pri maši v celoti podarimo misijonarjem. V spomin boste prejeli misijonski koledar.  
Maše v Lendavi: 8., 9. in ob 10 uri. Ob 11. uri maša v Gaberju.

Prihodnjo nedeljo je naša župnija na vrsti za obisk Velike Polane, kjer je vsakega 21-tega Halasov romarski shod. Ob 17.30 uri bo molitev pred Najsvetejšim in ob 18. uri sveta maša. Pri molitvi in sveti maši sodeluje naša župnija. Vabljeni, da se med seboj povežete in pridete z osebnim prevozom prihodnjo nedeljo v Veliko Polano na Halasov shod naše župnije.


Za več informacij si oglejte stran Oznanila.

Comments are closed.